mama duck with the ducklings

We hadden weer een verlengt weekend. Joepie!! Deze week had het vreemdeling legioen weer vrij dus waren ze weer allemaal in Montpellier.  De vrijdagavond begon met te gaan kijken naar de film. Waarna we ze hebben achter gelaten want erna gingen ze gaan feesten en na dagen werk ben je daar te moe voor.

De zaterdag begon dan met te gaan eten met Stijn. Jammer genoeg was het slecht weer en konden we niks anders doen dan dit.

voor het uitgaan hebben we eens gaan partycrashen op een loop wedstrijd in het park. normaal is dit namelijk altijd ’s nachts dicht dus we konden het niet laten om een te gaan kijken.

dit mooi zicht is het wel waard

IMG_3366.JPG

gelukkig doen ze hier niet mee aan de internationale dag van naakt tuinieren

De avond zijn we dan mee gegaan naar ons standaard party plaats, het rock cafe. Deze keer waren we ook vergezeld door 2 zuid afrikanen. Een avond gaat meestal als volgt, je hoort 5 verschillende talen, en moet heeltijd omwisselen.  Doorgaan de avond ontmoet je veel verschillende ducklings and momma ducks. Je ontdekt wel altijd dat een of andere gast zot goed kan dansen. Danst een beetje natuurlijk want er zijn gelukkig nog andere mensen die op jou niveau zitten van dansen 😉 . Wanneer het dan vroeg in de ochtend is mag je dan nog een uur naar huis wandelen omdat de metro’s niet rijden na 1 uur.

Dus hier is de verklaring voor de titel, ik moest weer ze bijnamen geven. Dus noemen we ze momma ducks en ducklings aan de hand van hun rang. Nuja eerst was dit een grapje maar het is gewoon te geniaal om het niet te gebruiken.

al die soldaten kunnen zo goed dansen en daar sta ik dan tussen XD

Na een kort nachtje slapen moesten we ons zelf uit ons bed slepen om te gaan eten vooralleer we naar de zee vertrokken. De jongens hebben zich daar mooi uitgeleefd maar we hebben een vriendelijke nee danku gezegd wanneer ze vroegen om mee te doen. Achter de zee heeft dan iemand voor ons gekookt op zijn zuid Afrikaanse manier natuurlijk.

enige mensen die geinterseerd zijn in een kookles?

dus hij heeft geen tshirt aan omdat hij zegt dat hij dit doet voor meer liefde te geven aan zen steak? 

Maar deze steaks waren echt goed.

IMG_3391

 

let niet op de veel te enthausiaste matroos in de achtergrond, het ventje had honger 

Bij deze wil ik me ook verontschuldigen aan Stijn om hem te doen geloven dat west vlaanderen de traditie heeft om eerst een dansje te doen en dn 3 keer op je hoofd te slaan vooraleer jet het laatste stuk pakt. #sorrynotsorry

Erachter zijn we dan nog eens bekaf gaan uitgegaan, die nacht bleef het gelukkig bij zitten en drinken. Na onze eerste bar wouden we weer naar het rock café gaan om alleen maar te ontdekken dat dit gesloten is. na 1 is alles behalve de disco’s gesloten dus hebben we het maar daarbij gehouden.

De maandag hebben we dan gaan eten en een terrasje gedaan vooraleer het legioen weer moest vertrekken.

Sophie

 

 

Plaats een reactie